Mire jó a Netflix?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom, mi ez, annyit tudok róla, hogy valami program, ahol filmeket lehet nézni, és élő kell rá fizetni.

Ez azoknak az embereknek van, akiknek jelenleg nincs Ncore?

2021. aug. 22. 07:58
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Illetve azoknak a külföldieknek, akiknek nincs az Ncore-hoz hasonló torrentoldalhoz jogosultságuk?
2021. aug. 22. 08:01
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Elö tudsz rá fizetni és ettöl kezdve rengeteg filmet, sorozatot tudsz nézni, köztük olyanokat is, amik máshol nem elérhetöek.
2021. aug. 22. 08:10
 3/20 anonim ***** válasza:
12%
Semmire,egy hülyeség ahol nincs tartalom,azt a pár felkapott alkotást vagy kénytelen nézni amit épp hypolnak.ncoret szerezz,ott fent van minden.
2021. aug. 22. 08:10
 4/20 P.O.C. ***** válasza:
100%

Külföldről is regisztrálhatsz torrent oldalra, csak bizonyos főleg nyugati országok törvényei büntetik, ha illegális fájlmegosztót használsz.

A Netflix egy video streaming szolgáltató. Előfizetési díj fejébe tartalmakat szolgáltat. Elsősorban filmeket, sorozatokat.

Csak internet kell hozzá, meg arra alkalmas eszköz, pl Számítógép, Telefon, Tablet, Smart TV.

2021. aug. 22. 08:11
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
A Netflix egy streaming szolgáltatás ahol filmeket és sorozatokat lehet nézni. Olyan mintha digit fizetnél pl. Netflix sok országban van jelen, eltérő tartalommal; amerikában, angiában vagy japánban eltérő sorozatokat, filmeket adnak le. Ncore csak magyarországon "híres", külföldön sokkal nagyobb torrent oldalak vannak, köztük egy csomó ingyenes is. Sok embernek egyszerűbb ha egy helyen van a sok film és sorozat, mert nem kell várni a letöltésre, nem kell keresgélni és Netflixen mindig előbb van fent bármi mint ncore-n, jobb vagy sokkal jobb minőségben természetesen.
2021. aug. 22. 08:13
 6/20 A kérdező kommentje:

Ncore-os vagyok, és oda is felkerülnek Netflix filmek, persze azt nem tudom pontosan, hogy mennyi.

Köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 22. 08:16
 7/20 A kérdező kommentje:
Amúgy most nézem, hogy a Death Note, 2017-es Netflix film az Ncore-on 1080p-nen is fent van. Tehát a minőségre itt igazán panasz.
2021. aug. 22. 08:19
 8/20 P.O.C. ***** válasza:
92%

"Netflixen mindig előbb van fent bármi mint ncore-n, jobb vagy sokkal jobb minőségben természetesen."

Ez csak részben igaz. Mert max csak akkor, ha az Netflix saját gyártású filméről vagy sorozatáról van szó. A többi stúdió termékei csak jóval később kerülnek fel, ráadásul magyar szinkronról csak álmodozhatsz, mert nem veszik meg hozzá, vagy csak a töredékének.

A minőség dolog meg egyáltalán nem igaz. Az nCore -on is fent vannak a tartalmak akár 4K -ban is. Sőt ha a Netflix -nek az alapcsomagját fizeted, ott csak 720P -ben jön a tartalom.

2021. aug. 22. 08:20
 9/20 anonim ***** válasza:
73%

#7 1080p sem mindegy milyen minőségű. Kollégák meg tudják nézni a 3-4gb 1-1,5 órás FHD filmeket is, én viszont nem preferálom.

#8 Oooh, pár dologba nem gondoltam bele, elnézést. Magamból indultam ki és egyből a 4k-s tartalomra asszociáltam. Továbbá 96%-ban angol szinkronnal nézek szinte mindent. Ezek nekem előnyt jelentenek, mert nem kell fordításra várni sem.

2021. aug. 22. 08:35
 10/20 anonim ***** válasza:
75%

Előző válaszokat kiegészítve kicsit vagy átfogalmazva, a netflix azoknak jó, akik nem értenek annyira a letöltési dolgokhoz vagy macerásnak tartják, illetve akik nem a gépen akarnak filmetnézni és erre elég egy megfelelő eszköz és már mehet is a tv-n.

Amit P.O.C mondott az igaz, hogy gyakran nincs magyar szinkron, sőt igazából a nem angolnyelvű sorozatok angol szinkronja is hát olyan.. unalmas nekem.., kb mindet ugyanaz az angol csapat mondja:)

De itt legalább a feliratok szinkronban vannak a filmmel, viszont az is igaz, hogy a felirat és beszéd tartalmilag gyakran eltér, ezt esetleg érdemes figyelembe venni, ha nyelvtanulásnál fontos lenne, hogy a felirat és a hang azonos tartalmú legyen.

2021. aug. 22. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!