Hogy kell megszabadulni eggy számitógéptöl?
Figyelt kérdés
A szmítógépemmel már minden baj van és hiába vettem bele SSDt meg újj videókártyát meg újj monitort még mindig nemjó. A számítógépet másfél éve vettem és tavaj nyáron egyszer belefojt véletlen egy fél üveg víz és utána 3 és fél hónap múlva meg lett javítva. Utána a gép 2 hónapot bírt ki és utána tökrement és 1 hónappal utána újra lett telepítve de 6 nappal utána megint tökrement és 1 hónappal utána megint újra lett telepítve és most megint tökrement és mostmár szerintem ez lessz hogy megint 6 nap mulva tökre fog menni. Meg akarok már végre szabadulni a géptő de nemtudom hogy hogyan kell. Valaki mongyja meg hogy hogykell megszabadulni a számítógéptől.2021. aug. 10. 19:11
11/12 A kérdező kommentje:
Az a fél üveg víz úgy folyt bele hogy ott volt a kibontott üveg az asztalomon és játcottam a GTA IV-vél és mikor mozdítottam ez egeret akkor véletlen lelöktem a kibontott üveget és rá esett a gépre és belefolyt.
2021. aug. 10. 23:45
12/12 anonim válasza:
Amikor belefolyt a víz, akkor bekapcsolva hagytad? Ha igen, az a sok hiba oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!