Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam egy vírust a céges...

Cinktina kérdése:

Kaptam egy vírust a céges számítógépre de nem írtja le Semmi. Próbáltam Panda securityvel, Nod32-vel, Trojan Hunter-rel, és Avast-tal is, de nem talált semmit. Hogyan lehet megszabadulni tőlük a Format C: -n kívül?

Figyelt kérdés
Múlthéten kaptam egy külföldi vodafone os emailt ami vírus volt, véletlenül megnyitottam, de nem történt semmi. Hétfőn az levelező program(Windows Live Mail) elkezdett visszadobálni e-maileket amiket vadidegen címekre küld el, de nincs benne sem a levelező programban sem a kiszolgálón hogy küldtem volna levelet nekik. Folyamatosan csak a Undelivered Mail Returned to Sender című emaileket kapom sorban. A gép maga normálisan működik csak ezek a levelek idegesítőek. Hogyan lehet megszabadulni tőlük az Format C: -n kívül?

2014. nov. 19. 19:27
 1/4 anonim válasza:
Egy teljes pikk-pakk újratelepítés valószínű megoldanà
2014. nov. 19. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezért írtam hogy ha lehet Format C: nélkül meg lehet -e oladni.

Céges gép én nem telepíthetem újra csak ha elviszik szervizbe. Még valami ötlet?

2014. nov. 20. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán az egyetlen ami segíthet a Malwarebytes free vírusirtó. Olyan vírusokat is megtalál, amit az antivírus szoftverek nem. (tapasztalatból írom) Annyi az egész hogy letöltöd, A TELEPÍTÉS VÉGÉN NEM ENGEDÉLYEZED A FIZETŐS PRÓBAVERZIÓT, beállítod a magyar nyelvet, és hogy PUP-ot + Rootkit-et + Tömörített fájlokat is keressen. Ha ezek megvannak, mehet a teljes rendszervizsgálat! Sok sikert!
2014. nov. 20. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, innen töltheted le:

[link]

2014. nov. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!