Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudod mi ez? (Részletesen lent)

Tudod mi ez? (Részletesen lent)

Figyelt kérdés
( [link] Sziasztok, van egy gépem ami jelenleg TV-re van kötve, viszont most átszeretném kötni monitorra, viszont nincs olyan "hely" a gépen ami a monitor kábelének jó lenne, csak ezt a 2-t találtam, viszont ide nem tudom mit szokás dugni vagy,hogy mi is ez, ha tudod kérlek írd meg és azt is,hogy ide mit kéne dugni.

2021. júl. 28. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Oda van írva elé: DVI - ilyen csatlakozójú kijelzőket lehet rákötni (ez pedig a videokártya összes csatlakozójára igaz, hogy az azt támogató kijelzőket kötheted be).
2021. júl. 28. 14:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem pontosan értem, kicsit analfa vagyok ehhez,de az én monitoromba ilyen kicsi megy, mint a gépbe, mint a monitorba és ezért nem tudom rákötni a monitorra.
2021. júl. 28. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A monitoroknál jellemzően van DVI csatlakozó, csak kábeled nincs hozzá. Vagy ha nincs, akkor lehet átalakítókat venni, amivel a kábelvégekre olyan csatlakozót rakhatsz, amit támogat a gép/monitor.

Pl. ha csak VGA a monitor, akkor van VGA-DVI átalakító:

[link]

Ha annyira új a monitor, hogy nincs rajta se VGA, se DVI, csak HDMI vagy DP, akkor pedig ahhoz kell igazodni. pl. DVI-HDMI átalakítóval:

[link]

Amilyen típust akarsz a másikba alakítani, úgy kell rákeresni. Pl. VGA DVI-be: VGA to DVI, vagy DVI HDMI-be: DVI to HDMI.

2021. júl. 28. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Oh értem, köszi szépen :)
2021. júl. 28. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!