Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez? Angol. Hosszabb...

Mit jelent ez? Angol. Hosszabb, lent tudod olvasni

Figyelt kérdés
Everyday you bring me some troubles by your words, I have a lot am going through, but if I don’t talk about love then it’s none of your business. Listen, I think we should give each other a break. I know what real love is and not so interested in this selfishness
2020. júl. 27. 18:48
 1/4 anonim válasza:
59%

Minden nap a szavaival hozol nekem valami bajt, sokszor átmegyek ezen, de nem beszélek a szerelemről ha nincs üzlet. Figyelj, azt hiszem hogy szünetre van szükségünk. Tudom, mi az az igaz szerelem, és nem érdekel ez az önzés.

Bocs ha valamit rosszul fordítottam.

2020. júl. 27. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Szavaiddal mindennap piszkálsz, sokmindenen megyek most keresztül, de hogy nem beszélek a szerelemről, ahhoz semmi közöd. Figyelj, úgy gondolom szünetet kellene tartanunk. Tudom, hogy mi az igaz szerelem, és ez az önzőség engem nem érdekel.
2020. júl. 27. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2020. júl. 27. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Hát, ennek nem kellett a nyarvogásod.
2020. júl. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!