Más kórházakba sem engedik be a gyerekeket, ha nem tudod
kire hagyni? Részletesebben lent.
Figyelt kérdés
Pécsett (család,- és bababarát klinikán) nem engedik be a gyerekeket az épületbe, persze a Covid-ra hivatkozva.
Egy anyukának konkrétan a 3 éves gyerekére mondták most legutóbb, hogy hagyja kint (bízza rá akárkire, és várjon kint akárkivel órákon át a 40 fokban). Az anyuka aznap nem tudta kire hagyni a gyereket, de terhesgondozásra kellett mennie.
A klinika ezzel kapcsolatban tegnap egy közleményt is kitett a fb-ra, hogy mindenki oldja meg a gyereke felügyeletét; de ezt a kiírást ma délután mégis levették.
Nem kérhetnek ilyet. Nyilván ha meg tudná oldani a szülő nem vinné magával... De az hogy hagyd kint valakivel, vagy bármi ezt nem tehetik meg...
2021. júl. 9. 20:13
2/17 anonim válasza:
Én Sopronban járok terhesgondozásra, sokan hozzák magukkal a gyereküket is. Nem problémázott emiatt senki, legalábbis nem tapasztaltam.
2021. júl. 9. 20:30
3/17 anonim válasza:
Ez fél éve még reális lehetett, de most épp nincs hullám. Most hülyeség ilyet előírni. Télen én is megértettem volna egy ilyen előírást.
2021. júl. 9. 20:48
4/17 anonim válasza:
Pécsen szültem tavaly nyáron. Már akkor is nagyon szigorúak voltak. A biztonsági őrök is nagyon komolyan vették magukat. Egy hetet voltam bent, úgy éreztem magam ( kis túlzással) mintha börtönben lennék. Mikor végre értünk jöhetett a férjem bunkó módon beszóltak neki a bizti őrök, úgyhogy nagyon kellemes hangulatban jöttünk haza.
2021. júl. 9. 20:51
5/17 anonim válasza:
Amúgy terhesgondozásra se úgy megy az ember, hogy előtte este kap egy telefont a rendelőből, hogy na holnap reggel 9-re gyere. Lehet tudni a pontos dátumot jó előre, ha valaki ennek ellenére sem képes leszervezni azt hogy pár órára vigyázzanak a gyerekre az nem a kórház/rendelő hibája.
Én egyébként se vittem, vinném magammal. Semmi keresnivalója ott.
2021. júl. 9. 21:50
6/17 anonim válasza:
Velem ez külföldön történt meg. Vérvételre kellett menjek egy ideig aminek az eredményére nem tudom miért de ott kellett várjak... leghosszabban 7 órát vártam, de minimum 3.
A 3 hónapos babám nem vihettem a covid miatt.
A férjem és a tesóm felváltva vigyáztak rá, heti 2 ilyen alkalom volt.
2021. júl. 9. 22:27
7/17 Derjaderja válasza:
Mivel nem sürgős ellátásról van szó, a kórháznak van igaza.
Bár hozzáteszem, hogy velem a császár utáni varratszedésre nem akarták felengedni az egyhetes babámat itt Budapesten, de azért végül meggyőzhetők voltak.
2021. júl. 9. 22:51
8/17 anonim válasza:
Nem normalisak mar komolyan,ha nincs kire hagyni,hat ez van,en mindig gyerekkel mentem,Pecsen,mert a ferjem dolgozott napkozben,megis kire hagyjam? Minden csaladtag dolgozik,gondozas,rendeles meg csak munkaidoben van. Olyan pataliat meg cirkuszt csaptam volna,hogy csak nah. Megis hogy kepzelik,hogy hagyd a parkoloban egyedul a gyereket. Idiotak gyulekezete.
2021. júl. 10. 05:50
9/17 anonim válasza:
Utolso vagyok,mazli hogy pont covid elott szultem. Komolyan mondom,mas fertozo betegseg mar le van szarva,pedig egy rozsahinlo,mumpsz,vagy baranyhimlo 100 x veszelyesebb a terhesre,de azzal mar senki nem foglalkozik.
2021. júl. 10. 05:51
10/17 anonim válasza:
Vagy 30 éve él a 6 év alatti gyermek nem mehet be a kórházba szabási mindenütt, úgy hogy nem kell mindent a Covidra fogni. Tessek megoldani a gyerek felügyeletét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!