Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretném kérni segítségeteket...

Szeretném kérni segítségeteket, részletesebben próbálom le ??????????

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő ! 😊😊 Május 12 -én meg jött a menstruációm ami 2 és fél napig tartott, körül belül egy 3-4 napja alhasi szurkálást érzek van hogy erősebben vagy hogy gyengébben , körül belül egy hete hát/derék fájdalmam van , nagyon nagyon eszem mostanság az édességet (ami nekem furcsa mivel eddig nem ettem csak ritkán ) nem tudom hogy így ezek lehetnek nagyon korai terhességi tünetek ?! Vagy egyáltalán terhes lehetek ?! Tesztelni meg korai lenne úgy gondolom

!! Válaszotokat előre is köszönöm szépen !! 25L

#terhesség #Teherbeeséss
2021. máj. 28. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy peteérés is lehet, majdnem pont középidőben vagy, ha hosszabbak a ciklusaid akkor meg végképp.
2021. máj. 28. 09:17
 2/10 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim ! Igen lehetséges a pere érés mivel 26 an kezdődött a peteeresem de nekem már az előtt fajt derekam hátam .. nem tudom én nagyon reménykedem a terhességben ! 🥰🙏🙏🙏🙏
2021. máj. 28. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
egyébként ilyenkor még nincsenek tünetek, hisz ha most van peteérés, akkor még majd jövőhéten ágyazódik be, és jövőhét után tudsz tesztelni
2021. máj. 28. 09:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok ezzel

Is ! Már van gyerekem ! Én csak reménykedem ! Minden nő aki gyereket szeretne szerintem így van vele hogy minden apró jelet figyelembe vesz hátha arra utal !

2021. máj. 28. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem is rosszból írtam, mi is szeretnénk, és 1 hónapja volt egy missed ab műtétem is, szóval átérzem, mert egész hónapban csak a jeleket figyeltem, nekem is szúrkál most, de én már elhagytam a félidőt, fogalmam sincs mitől lehet, illetve hogy mennyire borította fel a műtét a ciklust. Azért reménykedek én is :)

25/L

2021. máj. 28. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetnek. Ha terhes is lettél, ez nincs még vele összefüggésben.
2021. máj. 28. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha még ovud sem biztos, hogy volt akkor azért (bármennyire szeretnéd a babát) kissé korai jeleket keresni.A kérdés is értelmetlen,mert amíg nem vagy túl az esedékes menstruációs időn addig csak pms tünetek vannak, annyira összemosódik a pms vagy koraterhes tünet.Én ovu utantol feszt kívánom az édességet.1* voltam terhes,de minden hónapban van ilyen.Valoszinuleg neked is csak eddig nem volt érdekes.Ha késik tesztelj, addig meg ne figyelj ennyire magadra mert belecsavarodsz pár hónap alatt.
2021. máj. 28. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Ne halucinalj,nem azok.
2021. máj. 28. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Ez a baj, annyira rá vagy görcsölve, minden jelet annak veszel...

Ha késik tesztelj... addig pedig nincs terhes tünet.

Ha meg mégis terhestünet, akkor a teszt is kimutatja, ilyen egyszerű...

Ha nem első babád, akkor ezt tudnod is kellene 🤦‍♀️

2021. máj. 28. 10:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2021. máj. 28. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!