Szeretném kérni segítségeteket, részletesebben próbálom le ??????????
A kérdésem a következő ! 😊😊 Május 12 -én meg jött a menstruációm ami 2 és fél napig tartott, körül belül egy 3-4 napja alhasi szurkálást érzek van hogy erősebben vagy hogy gyengébben , körül belül egy hete hát/derék fájdalmam van , nagyon nagyon eszem mostanság az édességet (ami nekem furcsa mivel eddig nem ettem csak ritkán ) nem tudom hogy így ezek lehetnek nagyon korai terhességi tünetek ?! Vagy egyáltalán terhes lehetek ?! Tesztelni meg korai lenne úgy gondolom
!! Válaszotokat előre is köszönöm szépen !! 25L

Tisztában vagyok ezzel
Is ! Már van gyerekem ! Én csak reménykedem ! Minden nő aki gyereket szeretne szerintem így van vele hogy minden apró jelet figyelembe vesz hátha arra utal !

Én nem is rosszból írtam, mi is szeretnénk, és 1 hónapja volt egy missed ab műtétem is, szóval átérzem, mert egész hónapban csak a jeleket figyeltem, nekem is szúrkál most, de én már elhagytam a félidőt, fogalmam sincs mitől lehet, illetve hogy mennyire borította fel a műtét a ciklust. Azért reménykedek én is :)
25/L

Ez a baj, annyira rá vagy görcsölve, minden jelet annak veszel...
Ha késik tesztelj... addig pedig nincs terhes tünet.
Ha meg mégis terhestünet, akkor a teszt is kimutatja, ilyen egyszerű...
Ha nem első babád, akkor ezt tudnod is kellene 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!