Milyen a MacBook?

Figyelt kérdés
Egy Huawei laptopom volt 2019 es és tönkrement. Ezért gondoltam egy MacBook m1-re? Mit gondoltok így általánosságban a MacBookokról? Jobbak mint a Windows laptopok, mik a főbb különbségek köztük? Esetleg van itt olyan személy aki Windowsról váltott Mac re?

2021. júl. 25. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

A macbook alapjában véve ugyanolyan jó, mint akármelyik windowsos vagy linuxos laptop. Alap célokra ugyanúgy tudod mindegyik használni.

Ha valami speciális igényed van akkor meg az annak megfelelőt kell úgy is használnod.

Én nem vennék MacBook Air-t ( gondolom egyelőre erre gondolsz) mert a legolcsóbb M1-es is 380 000Ft és ennyiért olyan laptopot vennék ami teljesítményben jóval erősebb és az én felhasználói szokásaimhoz jobban illeszkedik. Ez nem jelenti, hogy rosszabb, kékebb vagy finomabb egyszerűen nekem másra kell. :D

Neked kell tudnod mire használnád, illetve megéri-e a felárat.

2021. júl. 25. 22:00
 2/8 nemaRendőrség ***** válasza:

Próbáld ki boltban.

Nekem nem tetszett a billentyűzetkiosztás

2021. júl. 25. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:

"Esetleg van itt olyan személy aki Windowsról váltott Mac re?"

van

olvasd el itt is a válaszokat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

Meg majd jönnek a többiek és elmondanak mindennek téged is, hogy mac-et akarsz venni, meg engem is, mert mac-et használok :D

Nem nagy cucc átszokni.

Én mivel azt használok, mellette pedig van win-es gépem is azt mondom jobb!

Mondjuk a windows 10 már egész jóra sikerült, kicsit fura is hogy annyira jó :D én win 3.1-en szocializálódtam és utána végigszívtam szinte az összes többi verziót.

Ja meg itt is van pro és kontra

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

2021. júl. 25. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt fél évig egy 2019-es Macbook Pro-m, belépő alap model.

Nagyon tetszett, prémium kidolgozás..stb

Sajnos annyira begyöpösödtem hogy nem tudtam megszokni.

Ez hogy menj egy boltba, és próbáld ki ez nem fogja tükrözni a dolgokat.

Elsődlegesen is, iPhone-od van ? Mert nagyon sok funkciót csak Apple környezetbe tudnál kihasználni.

2021. júl. 25. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy a bolti pötyögtetéstől inkább csak pont az ellenkező hatást éred el.

A legrosszabb ha windowsos elmével, logikával áll neki az ember.

Jó lenne ha ki tudnál egyet próbálni legalább egy hosszú hétvégén, úgy hogy csak azt használod.

2021. júl. 25. 22:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen az air-re gondoltam, és nem iPhone-onom van. Mert milyen funkciókat lehet a kettő almás termékkel kihasználni?
2021. júl. 26. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:

"Mert nagyon sok funkciót csak Apple környezetbe tudnál kihasználni."

Sorold azt a sokat!

2021. júl. 26. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

iCloud szinkronizálás rendszer szinten. Mindent folyamatot ugyan onnan tudsz folytatni amit telefonon csináltál. Akár telefonálni tudsz a laptopodról,

iphoneról feloldod a gépet (persze az újakba már van ujjlenyomat olvaso)..stb Sok kis apróság, de ha összességébe nézzed akkor iPhone-nal érdemes használni.

Ezt Windows-sal egy halom programon keresztül tudnád csak megcsinálni ami néha működne néha nem.

4/7

2021. júl. 26. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!