Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kijöhet még idég az új MacBook...

Kijöhet még idég az új MacBook air?

Figyelt kérdés

Pár hónapja már szivárogtak ki hírek arról hogy megkezdődött az ún chipek gyártása. És az elmúlt több mint egy évtizedben csak 2016ban nem jött ki új mac.

Szerintetek még idén ki fog jönni? És ha igen mikor? (Tudtommal szeptemberre, és talán októberre várható event).

2021. júl. 8. 01:57
A kérdező szavazást indított:
Szeptember
Október
November
Jövő év eleje
12 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
8%

"Szerintetek még idén ki fog jönni?"

Ígyál KV-t, állítólag az hashajtó! :-)

Egy Mac gépet sem kellett volna kiadni, de megcsinálni sem, semmi értelmük, azon kívül, hogy az emberek azzal jampiznak, hogy: "na irigykedjetek, látjátok én ezt is megtehetem, hogy megvehettem." :-)

Vicc gépek, vicc embereknek! :-)

2021. júl. 12. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
21%

Én sem veszek sosem Ályfónt, meg Mekkbukkot, sem Álymekket.

Pénzpazarlás.

500 forintból valszeg kijött volna egy air, de az is csak i5-ös procival, meg 4-8 giga rammal, tisztességes videókártya nélkül. Ennyi pénzből inkább vettem egy tisztességes Windows-os gépet, amiben 16 giga ram, 500 giga SSD, 1 TB HDD, meg i7 van.

2021. júl. 12. 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Air nem valószínű, hogy kijön új. Az M1 MacBook Air nagyon jól tartja magát, nincs értelme 1 éven belül frissíteni.

Ma este jelentették be az M1 Pro és M1 Max processzorokat, amikkel a 14" és 16" MacBook Pro gépeket árulják. Új MacBook Airről nem esett szó és nem is valószínű, hogy idén ez változni fog.

Most, hogy az M1 Pro és M1 Max processzort bejelentették, talán még egy M1 Mac Pro bejelentés lesz idén, esetleg ilyen processzorral rendelhetőek lesznek a MacMinik is, vagy kihoznak majd egy MacMini Pro vagy Max változatot (esetleg Szervert, olyan már volt korábban).

2021. okt. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!