Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ekkora a hype a Windows...

Miért ekkora a hype a Windows 11 körül, mikor még van hátra 4 éve a Windows 10-nek?

Figyelt kérdés
Sokan még a Windows 7-en se tudtak túllépni. Akkor minek ez a nagy hype? Bőven van még idő átállni a legújabb kiadásra.

2021. júl. 13. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mert divat lett, hogy ha máshogy nézz ki "modernebb" = jobb

és olyan apróságtól hátast dobnak az emberek, hogy középre lehet tenni a start menüt -. -

2021. júl. 13. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1: Na, meg attól, hogy forradalmi újításként áttetsző lett a tálca, meg hogy lekerekítettek az ablaksarkok. Várjunk csak! Hiszen a Windows 7-ben is ilyen volt...

Gáz. Gáz, hogy 2021-ben egy operációs rendszer kinézetét majdhogynem a legapróbb mértékig az azt kiadó vállalat dönti el.

Egyébként meg hogy is mondták? A Windows 10 az utolsó Windows?

2021. júl. 13. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez most a felkapott. "Véletlenül" kiszivárgott a teszt-verziója, aztán mily furcsa, utána hivatalosan is elérhető lett, és így, hogy nagy lett körülötte a hírverés, egyből bejelentették a megjelenését.

"Sokan még a Windows 7-en se tudtak túllépni."

Ehhez azért két dolgot tennék hozzá. A Win10 fogadtatása finoman szólva sem volt rózsás, és ezután a bughalmaz után egy új verzió mindenképp pozitív megítélésű lesz. Az ember már csak ilyen, volt egy instabil oprendszer, a következő verziótól a legtöbben azt remélik, hogy egy hibátlan, stabil, és tökéletes rendszert fognak kapni.

Másrészt: jellemzően vannak kísérletezőbb kedvű felhasználók, és vannak, akiknek a stabilitás, és a jól bejáratott dolgok jönnek be inkább. Most 99%-ban nem azok várják epekedve a Win11-et, akiknek az XP-ről való váltás is traumát okozott.

2021. júl. 13. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Windows 10 szar és remélik az emberek, hogy a 11 nem lesz annyira szar (de az lesz).
2021. júl. 14. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:

A Microsoft többször is hangoztatta, hogy a Windows 10 az utolsó Windows. Most pedig mindenki arra figyel, hogy milyen lesz az operációs rendszer, ami mégis létezni fog.. a Windows 10 után.

Ráadásul a Windows 10 tényleg egy nagy rakás sz.r.

Nekem legális, rendesen frissített Windows 10-ekkel is eléggé súlyos problémáim is voltak, főleg az 1909-es verzióval és a kékhalál is a kelleténél gyakoribb.

Insider vagyok, a Windows 11 felhasználói felületét illetően jelentős előrelépést látok. Csak a UI terén, de ott igen. Átláthatóbb, kézhezállóbb, kezelhetőbb.

Viszont a motorháztető alatt ez is egy Windows 10, hát szkeptikus vagyok a stabilitást illetően.

2021. júl. 14. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:

21h1 a legfrisebb win10

2021. aug. 26. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Meg vagyok győződve róla, hogy ha 2024-ben kijön a Windows12 (most 2022 végén arra jósolják) ÉS nem nyomják fel a csillagokba (baromi magasra) a rendszerkövetelményeket, azaz a ma általában irodai környezetben használt gépek zöme alkalmas lesz arra, hogy az fusson rajtuk, akkor meg 2024-től meg azt fogják tolni. Ahogy SZERINTEM legkésőbb az évtized végén, de legeslegkésőbb a soron következő (2030-as) évtized első felében ki fogják vezetni a Windows 11-et is, ahogy szerintem kb. még ennek az évtizednek a vége felé szerintem a 10-es sorszámú Windows támogatása is a végéhez ér.

Nyilván a Windowsnak (meg minden - főleg tech - cégnek) az éri meg, hogy mindig egyet csiszoljon a dizájnon (GUI), időről időre belevigyen pár új funkciót és ezek iránt felkeltse az igényt.

2022. nov. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!