Egy ilyen túlfeszültség-védő elosztóban van zavar-/zajszűrő is?
Ez szűri a kapcsolóüzemű tápegységek által okozott zavart vagy zajt a hálózatban? (Egyébként ez a zaj pontosan milyen hibákat okoz, milyen készülékeknek árt leginkább?)
Ha ez nem, akkor milyen márkát ajánlotok az olyanok közül, amelyek túlfesz. védelemre és zajszűrésre is képesek? Olyan létezik, amely ezek mellett még szünetmentes táp is egyben?
Miért szeretnél ilyet?
Nem árt a "zaj", csak az audiofilok nem szeretik ha """"recseg""" a muzsika.
Egyébként szünetmentes tápot kell nézned ilyen tulajdonságokkal
Videó digitalizáláshoz szeretnék ilyet venni. Olvastam, hogy az időalap korrektorhoz (TBC) muszáj a szünetmentes tápegység, mert ez az áramkör nagyon érzékeny az áramingadozásra/kimaradásra. A zajszűrés is hasznos lenne, nehogy a kapcsolóüzeműek miatt rosszabb legyen a felvétel hangzása.
Találtam egy ilyet, ez túlfeszvédős és zavarszűrős, de nem szünetmentes:
Olyan nincs, ami 3 az 1-ben? Vagy ezt bele lehet dugni egy szünetmentesbe, esetleg ebbe lehet beledugni szünetmentest? (Számít a sorrend, hogy melyiket melyikbe?)
Találtam egy ilyen szünetmentes elosztót is, de ezt hogy dugom be a fali aljzatba? (Ugyanis nem olyan dugó van a végén.)
Amit linkeltél az nem szünetmentes elosztó hanem szünetmentesbe elosztó.
Van olyan amin olyan dugó van mint amit bedugsz a számítógépbe. Ezt vagy egy hosszabbítóval beledugod a gépbe, vagy egy ilyen elosztóval elosztod.
A szünetmentes tápok 40e forint körül kezdődnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!