A túlfeszültségvédő az pontosan mire való?
Figyelt kérdés
Ezt néztem ki... ez jó arra hogy rövidebb áramszünetek esetén ne kapcsoljanak ki az eszközök?
2015. jan. 11. 16:02
1/6 anonim válasza:
Nem, ez arra való hogy a villám vagy egyéb zavar okozta feszültségtüskék ne jussanak be a gépedbe elégetve az egészet.
Ha áramszünetre akarsz megoldást, akkor szünetmentes tápegység kellene.
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Nem ez a feszlöketektöl véd amit egy normális pc tápnak is el kel látni
Áramszünetre UPS kel szünetmentes táp ami draga
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Mondjuk ez 10ezer (biztos 100db aljzat miat). Duplájáért már lelhetsz ups t
4/6 A kérdező kommentje:
Tudnátok olyat linkelni ami nekem kell? Hogy ne kapcsoljanak ki a dolgok. 20ezer ft alatt. Mert amiket néztem szünetmentesek, azon nincsenek ilyen izék amibe az eszközöket be lehet dugni. Szóval azt nem értem hogy működik.
2015. jan. 11. 16:29
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
De kel legyen rajtuk legaláb 1aljzat
Milyen táp van gépbe és vga és cpu, fogyasztáshoz mérten kel veni, 20 felet kéne inkab...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!