Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire bírjátok ezeket a...

Mennyire bírjátok ezeket a furán összeépített gépeket?

Figyelt kérdés

úgy értve, hogy h310m es alaplap, i5 9400f es proci, 240 gb kicseszedt olcsó ssd, 4gb 2666mhz ddr4 egy olyan szellőzés mentes házban ahol a poklot el lehetne kezdeni építeni, és ebben a szarkupacban egy NVIDIA RTX3060 12GB DDR6 található. Csak mondjátok meg! Mi a szar ez?

így 250k a gép de szerintem ha valaki megveszi 1 hónapig nem bírja.

2021. jún. 16. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
4gb rammal? Az komoly. Hát aki nem ért hozzá annak nem nehéz eladni. Bár a 4gb ram mindenkinek szemet szúr
2021. jún. 16. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Ha tényleg ennyiért van akkor ajándék.

"h310m es alaplap, i5 9400f"

Ezzel nincs az égvilágon semmi gond, mivel a CPU nem vesz fel olyan szintű feszültséget amit az alaplap VRM-je ne tudna ellátni. Egy 9600K-nál még megérteném az aggodalmat de itt felesleges.

A legtöbb mai olcsó SSD simán jó szinte bármilyen felhasználásra, már egy A400 is simán jó. Más kérdés hogy azon az áron van BX500 de közel sem hulladék kategória.

"szellőzés mentes házban"

Mutass egy ilyet, kíváncsi vagyok, hozzáteszem ez a konfig minimális fogyasztással rendelkezik, sosem fog többet fogyasztani mint 250W szóval a leadott hő is minimális.

Ezt a feladatot meg simán ellátja egy belépős ház is 1-2 ventivel, nem R9 290X-ről van egy FX8350-el...

"szerintem ha valaki megveszi 1 hónapig nem bírja."

Szerinted, és itt a válasz.

Mi a kérdés amúgy?

Az hogy pár helyre be lett linkelve mivel készlethiányból adódóan relatív jobban megérik mint az összeírogatós konfigok?

250K-ból kihozható az imperiumról egy 9400F+1650-es gép, nem azt mondom hogy best buy de ennyiért összeírni sem nagyon lehet.

Max ha összevadássza az ember több helyről, de egy laikus nem fogja megtenni, ő a PCX/Ipon-ról akarja megvenni készen és ha ott rakja össze az ember simán kijön egy 50-60 ezres különbség is...

A tápot szoktam kifogásolni egyedül de az mostanában korrekt szokott lenni.

Néztem éppen is hogy az imperium-os konfighoz egy EVGA white-t hozzávágnak ami System Power 8 kategória kb. szóval simán ellát egy 2060-t gond nélkül.

Akinek komolyabb kell az meg úgy is utánanéz és hozzátesz ha úgy látja.

2021. jún. 16. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

4GB RAM no comment, azért ennyire ők sem elvetemültek...

2-es voltam.

2021. jún. 16. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Általában egy 3060 szokott 300k-ba kerülni, 250kért ez a konfig tényleg ajándék, mint ahogy a 2es mondta. A ramot 30kért kicseréled és ennyi. Semmi vaj sincs a 240gb ssdvel szerintem.
2021. jún. 17. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
4gb ram nem hajtja meg az rtx 3060-at
2021. jún. 17. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 az én hibám sry de azt nem írtam ki, hogy használt pc :)
2021. jún. 17. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!