Hogyan tudnám elkezdeni a számítógépszerelő szakmát?
Én nem akarlak elkeseríteni, de az amit leírtál az nem egy szakma. Azt sajnos egy kicsit kockább tizenéves srác is megcsinálja, ráadásul ingyen.
Ha értesz a hálózatokhoz mellette, alapjáraton érted a windows servereket, és érted picit a linuxot, akkor már lehet belőle valami. De maga a szerlgetés, windows telepítés, diagnosztika az egy olyan tudás, amit sajnos mindenki tud aki ebben dolgozik, aki meg nem ebben dolgozik azoknak meg mind1..
12 - amatőr vagy, ezért kell kussolni, és azt mondani, hogy adatrögzítő vagy egy nagy cégnél. Elég ha ennyit tudnak, azt nincs cseszegetés.
Amúgy 1.2 misit hol adnak? Nettó 550-et viszek haza medior developerként. Mit kell csinálni? Több pénzt akarok :D
14
Kb 3 éve prüncögök cégnél, előtte otthon kalapálgattam a pet projectjeimet.
Tényleg érdekel, hogy érted el? A nyolc év az rengeteg tapasztalat, de mikortól adnak 1 misit? Vagy melóhelyet váltottál? Hogy kell ezt elképzelni? Esélytelennek tartok ekkora ugrást :D
Vagy hagyjam a francba az API kalapálást, és csináljak mást... de mit? :D
Hű, a C-ért ilyen jól fizetnek? Akkor igaz a mondás, hogy minél alacsonyabb szintű a nyelv, annál több money jár?
Van egy OKJ fecnim, de csak azért csináltam meg, hogy legyen valami. Php, Java, Js és pár keretrendszer tudásom van igazából. A pénz jó, de én is szeretnék azért előre lépni.
#13-nak: ...én meg sem tudom számolni mennyit hozok haza, de előfizettem már egy Bugatti Veyron-ra is, mert már csak az hiányzik a gyűjteményből... :-)
Aztán megveszem a Karib-szigeteket is! :-)
Eleinte féláron végzed az ügyfeleknek a munkát és ezt mondod nekik:
- Önnek féláron végeztem uram a munkát, mivel a laptop újrapasztázása csak félig sikerült: simán szét tudtam szedni de összerakni még nem sikerült. De kárpótlásul adok egy ajándék zacskót amiben a laptop alkatrészei vannak...
:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!