Nyíregyházán van valahol jó számítógépszerviz? Kissé régi a pc-m, kb 11 éves lehet. Én már nem használom, de anyukáméknak internetezésre tökéletes. A probléma az, hogy tegnap apukám skypeolt és kimerevedett a kép.
Figyelt kérdés
Újraindította, de azt mondta nem reagált (nem tudom kép jött e be újraindításkor). De ma már nem volt kép a monitoron az LG felirat után. Korábban fél éve volt ugyanez a probléma akkor a pcmixbe vittem el, tettek bele vmi kis elemszerű dolgot, és utána már volt kép, de azért nem akarom odavinni, mert át akartak verni. Kivettem otthon a ramot, hogy megtisztítsam nem e az a baja majd visszaraktam, ők azt mondták ezzel kiégettem és raktak bele használtat, így 12000 ft lesz. De kipróbáltam ott náluk és először zöld csíkos lett a képernyő majd az egér sem reagált. Azt mondtam jó akkor a munkadíjat kifizetem és vége a gépnek. Hazavittem és beleraktama ,, kiégett RAMOT" és mostanáig tökéletesen működött.2017. jan. 15. 23:01
3/3 anonim válasza:
Csak a BlueCompba ne! Igazából az lenne a legjobb, ha lenne ismerős, aki ért hozzá, mert ilyen helyeken lehúznak. Ha mégis egy korrekt kell, akkor Körte PC. A tag nekem is megnézte a gépem, letesztelte, mi a gond, nem kért érte semmit se. Meg közben jól eldumáltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!