Miért csökken a képernyő fényereje, ha fekete asztalra váltok?
Egy Lenovo laptopról van szó (Ideapad 5 ARE05). A desktopom egy sima fekete háttér, és ha minden ablakot bezárok, akkor leveszi a fényerőt a gép. Külső monitoron is ugyanezt produkálja.
Próbáltam már display settingsnél, energiagazdálkodási opcióknál, AMD radeon software programban, Lenovo Vantage programban, de nem találok erre opciót.
Hogy tudom ezt a funkciót kikapcsolni? Idegesítő.
Nincs alapból ilyen energy managementes programom, viszont átnyálaztam az energy management összes beállítását. Csak olyan van, hogy képernyőt kikapcsol, semmi más opció nincs a képernyőnél.
Win10-em van, és úgy néz ki, hogy ezt csak reggel csinálja, amikor besüt ide a nap. Más háttérszínnel nem csinálja, úgyhogy összefügghet azzal, hogy mekkora a kontraszt (talán).
Nincs automatikuson a fényerő.
Akkor telepítsd a Lenovo Energy Management programot és abban kapcsold ki a az ALS-t.
(a linkelt Lenovo támogatói weboldalon az "Energia lehetőségek" kategóriából letölthető)
Nálam egy pár éves Lenovo Ideapad laptopon a "C:\Program Files (x86)\Lenovo\Energy Manager" mappába került.
Lehet hogy nálad nem települt, hanem csak kicsomagolta magát (Extract only) a "C:\DRIVERS" mappába?
Igen, és próbáltam azzal is.
A telepítésnél azt írja Lenovo (ACPIVPC)System - Ready to Use
olyan mintha átugraná a telepítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!