Heló van egy HP laptopom, a képernyő fényereje random változik már ezt sem értem hogy miért de amikor bekapcsoltt állapotban bedugom a töltött, majdnem nullára elsötétedik a kép, és ahogy kihuzom visszaál normálra. ezt miért csinálja?
Az első szerintem nem jó választ adott.
A Windows külön energiasémát használ töltőre rakott és merülő állapotra. A fényerőt is külön kezeli hozzájuk.
Ha merülő állapotban beállítasz egy nagyobb fényerőt, és rádugod a töltőre, akkor átkapcsol a töltős üzemmódra, és az arra beállított fényerőt aktiválja. Ha itt világosabbat akarsz, állítsd följebb erre is a fényerőt! Vagy gyorsgombbal tudod (funkciógombok valamelyike) vagy az energiagazdálkodási lehetőségek (tálcán jobb klikk az elem ikonra) > séma beállításai ablakon.
köszi
megpróbálom az energiagazdálkodásnál beállitani.....bár már nézegettem ott eddig is!
# 2/3
Az első vagyok, ugyan azt írtam mint te, hogy külön beállítás van az akkus és a bedugott üzemódnál ezért változik a fényerő.
A fényerőszabályzós része is simán lehet, az én HP gépemben is van fényérzékelő szenzor és változtathatja a fényerőt mint a telefonok.
megvan a megoldás!
igen az energiagazdálodásnál voltt elállitva az a csuszka ami a töltös fényerőt szabájoza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!