Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért változik a képernyőm...

Miért változik a képernyőm fényereje?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy ha például egy sötét színösszeállítású weboldalon vagyok, akkor a fényerő is vele együtt sötétedik. Ha pedig valami világos ablak van megnyitva, akkor meg kivilágosodik. Ez elég zavaró számomra, mert pont akkor megy el a fényerő, mikor kéne.

Win10 laptop, nincs bent az aksi, teljesítménycentrikusra van állítva.

2016. máj. 8. 17:08
 1/5 Hominida ***** válasza:
Nézd meg a kézikönyv alapján, hogy nem magán a monitoron van-e bekapcsolva valami firnyákos képjavító vagy takarékos funkció.
2016. máj. 8. 17:43
 2/5 Hominida ***** válasza:
Úgy értem, hogy valahol a BIOS beállításai között. De lehet, hogy a monitordriver spéci beállításai között bukkansz ide illő elemre.
2016. máj. 8. 17:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, a BIOSban nem leltem semmi érdekeset. Az Intel beállításoknál sincs sok semmi, lefrissíteni sem tudom a legújabb verzióra, mert azt nem támogatja az ASUS.
2016. máj. 10. 11:44
 4/5 Hominida ***** válasza:
Hát akkor ez tényleg elég nehéz probléma. Jobb híján próbáld meg, hogy a monitoron csökkented a kontrasztot. Sajnos lehet, hogy ez a legjobb, amit elérhetsz, bár lehet, hogy monitorszervizben ismerősként fogadnák a panaszodat.
2016. máj. 10. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Közben jött egy windows update, ami megoldotta a problémámat. Érdekes, hogy egyszer csak magától keletkezik valami gond, rá pár napra megjavul egy update-től...
2016. máj. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!