Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Merjek csak ezért új rendszerb...

Merjek csak ezért új rendszerbe vágni?

Figyelt kérdés
egy ősrégi Win7-esem van a gépen, megbuherálva hogy eredetinek tűnjön. amúgy sem jósoltam volna neki nagy jövőt, de mostanság harmadik olyan játékba futok bele ami azért nem indul el mert réginek tartja a videókártya driverét. próbáltam frissíteni, az meg nem sikerült régi oprendszer miatt, abba köt bele. (egy GTX 960-as kártya, ha kicsit régi is, még elboldogulna azért) csináltam én egy telepítő win 10 pendriveot jó fél éve, de nem merem felrakni mert egyrészt még sosem volt a gépen, na meg aktiválókód híján vagyok, aztán az ingyen megoldásokról olvastam rémhíreket. tudom lehetne buherálni azt is, de már nem nagyon vágyok rá. de így meg meg vagyok lőve, mit csináljak? vállaljak be aktiválaltan új oprendszert?
2021. máj. 27. 20:15
1 2
 11/13 Alex Fly ***** válasza:

Most olyat mondok, amit nem kellene...

Szóval a notin is Win7 volt, virágbolti aktiválással. Aztán lefrissítettem a W10-re - és azóta is aktiválva van, ráadásul véglegesen...

Nem mondom, hogy másnál is így működik, azt sem, hogy jogi szempontból ez teljesen legális lenne és főleg nem azt, hogy bárki is próbálja utánam csinálni ezt az égbekiáltó bűntettet, csak egyszerűen leírtam a tapasztalataimat.

2021. máj. 28. 13:20
 12/13 A kérdező kommentje:
egyébként ha nem frissítéssel hanem teljes újrarakással szeretnék menni 10re, a mostani aktiváló kódot amit látok a tulajdonságoknál elfogadná az új oprendszer?
2021. máj. 28. 16:12
 13/13 Alex Fly ***** válasza:
Legjobb tudásom szerint minden ellenkező híreszteléssel szemben a W7 és W8 kódokat még mindig elfogadja.
2021. máj. 28. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!