Az kárt tehet a windows rendszerben, hogyha letömörítem az egész meghajtót?
Figyelt kérdés
Mármint hogy ugyanúgy fog működni utána is, vagy elromlik?2021. jan. 30. 14:59
1/5 anonim válasza:
attól függ melyi meghajtót tömöríted le
2/5 anonim válasza:
A rendszermeghajtót ne piszkáld, nem tudok olyan lehetőségről, hogy ráengedsz egy programot és utána "mégegyszer annyi hely lesz a rendszermeghajtón" mint volt, régen a DOS-os időkben volt ilyen program.
Érdemesebb átmenteni másik, nagyobb partícióra, vagy nagyobb partícióra újratelepíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak egy meghajtó van a gépben, a C. A sajátgépben a C meghajtóra jobb egérgombbal rákattintottam, ott van olyan, meghajtó tömörítése helymegtakarítás céljából. Most végig ment, és már kékkel jelöli a mappaneveket.
2021. jan. 30. 15:32
4/5 anonim válasza:
Ja értem, erre gondoltál.
Nem tudom, ennyivel lett több helyed, de lehet hogy tömörítés miatt lassabb lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
750 megát szabadított fel. Nekem ez soknak száít mert 40 gigás hdd-m van, így minden hely számít, a rendszernek meg fenntartok 1 gigát.
2021. jan. 30. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!