Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ilyen lassú még így is...

Pillowtalk2216 kérdése:

Miért ilyen lassú még így is ez a laptop(HP635)?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Aminap előkerestem régi szeretett laptopomat. Előszedtem bekapcsoltam, de nagyon lassú. Windows 7 volt rajta, de kaki volt. Telepítettem windows 10-et, elhalálozott vele. Most Linuxmint 20.1 Cinnamon van rajta, de ezzel is ahh.

Gondoltam kicsit "felturbózom"

Eredetileg egy

Amd 350-e dual core 2x 1.60GHz Procceszor van benne, és tudom, hogy itt a baj, de akkor sem értem miért ennyire lassú.

4gb ram, és egy 300 gb os samsung hdd volt benne.

A "Turbózást" úgy értettem, hogy vettem bele 8gb ramot(Mert az a maximális amit el tud fogadni)

És egy 128gb os SanDisk ssdt

Mindenki az ssdt ajánlotta itt is gyakorin és ismerősök is, de semmi. Mind 3 at feltelepítettem rá külön külön, és csak a linuxmint el jobb a helyzet kicsit, de ez is kegyetlen lassú.

Szét is szedtem, de a processzor beépített szóval nem tudom kicserélni. Azért tettem rá új pasztát is hátha.

Csak átlag felhasználásra lenne semmi több!

Mit ajánlanátok, vagy mit lehetne tenni még ez ügyben?, már ha lehet :D

2021. máj. 17. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2021. máj. 22. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!