Lakóautóba megéri asztali gamer pc-t telepíteni, vagy a rázkódás miatt inkább ne? Mennyire bírja a rázkódást elviselni? Tönkre mehet valami a rázkódástól?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 06:50
1/6 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb gondot a HDD-nek okozná a rázkódás. Használj benne csak SSD-t. :)
2/6 anonim válasza:
Aláraksz valamit, ami csökkenti a rázkódást és megoldva, de szerintem nem lesz baja :)
3/6 CspCsj válasza:
Kártyák/csatlakozókábelek is kicsúszhatnak és ez okozhat problémát. (általában csak nem érzékeli a gép az eszközt, de millióból egy esetben akár szikrázhat is rossz érintkezésnél)
4/6 anonim válasza:
Szerintem is elég alárakni valamit, és fektetve legyen a gép, különben ki kéne támasztani valami műanyaggal a videokártyát és a proci hűtőt (ha nagy).
Én nem félnék tőle, csak akkor ha odadobod valahova, állítva, nulla védelemmel.
5/6 anonim válasza:
Még egy laptop is össze tud törni v ki tud repülni a tetőablakon át ha végighajtasz vele a krosszpályán a hétvégi lakókocsi versenyen.. :-P
De a laptop tartalmaz aksit így nem igényel nonstop 230-at. (inverter v aggregátor)
6/6 anonim válasza:
Ha ki van kapcsolva a gép mozgás közben, akkor a parkolópályán lévő HDD fejnek sem kellene galibát okozni. De a biztonság kedvéért SSD-t pakolnék bele. Illetve a videokártyára kell ügyelni, azt jól kiékelni, még fektetve is, mert azért van súlya és gyakori mozgatásra kikezdheti a PCIE foglalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!