Laptopot hogy védjem a rázkodástól?
Figyelt kérdés
Ha elviszem a laptopot mondjuk egy buliba hozzáteszem HDD-ém és nem SSD van a laptopban és ez miat nem is áll szándékomban kicserélni a gépemben a HDD-ém de ezen kívűl még milyen megoldás van hogy a számítógép a lehető legkevesebb rezgést vegye át? Esetleg ha alá teszek egy ruhát vagy valamit?2014. szept. 6. 18:33
1/2 anonim válasza:
Ruhát csak akkor rakj alá, ha meg szeretnéd főzni a gépedet.
Én rengeteget használtam a notebookot vonaton és buszon is, soha semmi problémája nem lett a rázkódástól. Persze van az a mértékű rázódás, amely árt neki, de nem hiszem hogy buliban olyan helyre tudod rakni. Gondolom a hangerő miatti rázkódástól tartasz.
2/2 A kérdező kommentje:
igen attól, azért kérdeztem mert 1 szer kétszer amikor vidtem buliba a gépemet lassulás illetve fagyás jelentkezett, máskor pedig (nyugodt helyzetben) semmi ilyesmi, szóval, valami tipp?
2014. szept. 7. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!