Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A notebookoknál mit takar az...

A notebookoknál mit takar az alumínium burkolat? Sokkal strapabíróbb, masszívabbak ezek a gépek? A zsanér nem törik ezeknél?

Figyelt kérdés

2021. máj. 3. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét típust írj és megmondjuk mit takar.
2021. máj. 3. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
A külseje műanyag helyett alumínium. Gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy törés helyett nyomódás lesz egy leejtés eredménye.
2021. máj. 3. 18:40
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
73%

lenyegeben azert "jobb" mert jol vezeti a hot, vagyis belso melege jobban tavozik a burkolaton is vagy eppen ha olyan akkor csak azon (venti nelkuli)

zsaner az zsaner nem a burkolat fugvenye, hasznalhatnak rosszat hozza

strapabirobb se lesz ezaltal, miert lenne pusztan ezert? A gep egeszenek kell erosnek lennie a burkolat ebben minimalis szerepet jatszik, a vaz sokkal fontosabb

olyan mint a borod/ruhad vagy a csontod osszehasonlitasa pl.

2021. máj. 3. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Konkrétan ezekre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

Melyik a legjobb ezek közül, mind külsőleg, mind a tulajdonságait illetően?

2021. máj. 3. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Bár gondolom, hogy nem játszani szeretnél, mert ezek arra nem a legalkalmasabbak. Én a 2.-at és a 3.-at javaslom, azok valamivel jobbak, mint a másik 2.
2021. máj. 5. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Leginkább azért jobb az alumínium, mert jobb a fogása. Ha csak netezésre kell, akkor azt vedd amelyik a legjobban tetszik, vagy legjobb specifikációkkal rendelkezik. De ha akarsz mást is csinálni rajta, ami kicsit nagyobb igényű, akkor olyat vegyél, aminek bővíthető memóriája van, mert a 8gb ma már nagyon nem sok.
2021. máj. 6. 10:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, leginkább netezésre, filmnézésre, általános felhasználásra kell. Igen, nézem emiatt a specifikációkat is.

Most egy nagyon gyenge, műanyag Asus van, ami hol itt törik, hol ott...ezért kell most egy nagyon jó anyagminőségű laptop, ezért gondoltam az aluminium borításra, hátha ez tartós lesz, és kiszolgál több évre is.

2021. máj. 6. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ennél az árkategóriánál annyira már nem kell ettől félned. De a kávák szerintem ezeknél is műanyagok.

Nekem lenovom volt, az is tört, abból a think padok jobbak, de ezek közül a dell és a huawei lenne a legjobb választás. Én nem vennék lenovot.

2021. máj. 6. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja szt kifelejtettem, hogy leginkább a dellt venném, gyorsabb ram, meg ez az i5 szerintem jobb, bár én inteles vagyok :)
2021. máj. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!