A panelszomszédom routere egy méterre van az ágyamtól. Szeretném leárnyékoli valamivel, ne kapjam telibe a sugárzást. Mit tegyek a falamra? Alumíniumfóliát?
Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 10:28
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezek elég rondán néznek ki. Nehezek és vastagok. Nincs valami dizájnosabb ötletetek? Hogy legalább gyöngítse a sugárzást.
2018. jún. 25. 11:00
4/10 anonim válasza:
Nyugodj meg. A rettegés többet árt, mint a sugárzás.
Ami sugárzást kapsz, az nem ionizáló, ráadásul igen kicsi teljesítményű, ráadásként még ott van egy fal is, ami árnyékol és amikor nem kommunikál okostelefonnal/tablettel/számítógéppel/stb, akkor nem is sugároz teljes teljesítménnyel.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtató! Nekem is van routerem, de nem a szobámban helyeztem el és éjjelre kikapcsolom. De a szomszédom soha nem kapvcsolja ki. :(
2018. jún. 25. 11:05
6/10 Koplárovics Béci válasza:
Csirkhálóval tapétázd ki a szobád, aztán földeld le :)
Legalább wifis router? :)
PS: a mobiltelefonod nagyobb térerőt generál, mint egy router. Azt is átviszed a másik szobába éjszakára?
7/10 A kérdező kommentje:
WIFI-s. A mobiltelómat is kikapcsolom. Lehet, hogy mosolygásra ad okot a kérdésem, de térjünk vissza a témára húsz év múlva? Hogy vajon mosolygunk-e még?
2018. jún. 25. 12:57
8/10 Koplárovics Béci válasza:
Ha szerinted félni kell mindentől, amit már megosztottak a facebookon, akkor elég szomorú életed lehet. Azért ki mersz menni a szobádból? Magneto-sapid van-e?
9/10 A kérdező kommentje:
Lehet mosolyogni, de, ha Te szívesen fekszel a szomszédod routere mellé, akkor úgysem értesz meg engem. (Még a sajátom mellé szívesenbben, mert annak legalább haszna van.) Nem beszéltem világvégéről. Sugárzásról kérdeztem.
2018. jún. 25. 14:25
10/10 mark11212 válasza:
Szerintem is felesleges ettől félned. Ma már minden sugárzik, csak hogy megnyugtassalak.. Ennyi erővel az ágy alá is tegyél valamit, ami véd, mert bizony onnan is sugárzás ér. Tehát ne félj, mert "több" sugárzást kapsz egy olyan tárgytól, amitől nem is várnád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!