Olcsó, márkás, (részben) alumínium tablet?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyet? Persze nem baj, ha annyira nem olcsó, és annyira nem márkás. Egyelőre a Huawei MediaPad T1 szériát néztem ki, de mást nem nagyon találok. Az Alcornak is vannak ilyenjei, de egy kicsit nagyobb cégre gondoltam, amelyik nem csak gyári Androidot ad, és nem egy 2-3 éves verziót.2016. ápr. 12. 22:58
1/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem unibody-ra gondoltam, elég a hátlap.
2016. ápr. 12. 23:02
3/8 A kérdező kommentje:
Kb. 40e Ft.
2016. ápr. 14. 07:44
4/8 anonim válasza:
Nimcs sok, itt is csak a felső kettô fér a keretbe.
5/8 anonim válasza:
A hivatkozás már lemaradt:
6/8 A kérdező kommentje:
Ezek közül melyekre gondoltál?
2016. ápr. 14. 20:11
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz, de én világosan leírtam, hogy mit keresek, alumínium borítású olcsó tabletet. Ilyen a példában szereplő Huawei T1 sorozat is. A Samsung Galaxy Tab széria műanyag, kivéve a jóval drágább Tab S jelzésűeket, ha jól tudom. Mindenesetre méltányolom a segítőkészséged. Egy újabb jelöltem egyébként a Lenovo Miix 3 8", ez Windows-os.
2016. ápr. 16. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!