Segítség! Ubuntu telepítés. Valakit akir ért hozzá?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok,nem tudom most miből vagy hogy kell megcsinálni azt a cserehelyt?
2010. aug. 22. 14:00
1/3 anonim válasza:
Csinálhatsz mégegy partíciót, melynek típusát swap-ra (cserehelyre) állítod be, akkor jó lesz, nem írja ki, azonban nem kötelező, csak ajánlott beállítani. Ez amolyan virtuális memória.
2/3 anonim válasza:
létre kell hozni még egy particiót, ami a memória méretének 2szerese, és SWAP típust kell állítani neki.
amúgy, egyszerűbb az egész lemez felhasználásaával a telepítőre bízni ezeket, pl a csatolási pontokat sem jól adtad meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Nah akkor remek.
Amugy két részre van osztva a lemezem és egyiken vannak a cuccok.Win helyére akarnám vagy akartam volna rakni :D De igy olvastam,avagy mondták hogy ext3-ra és / csatolási pontot kell megadni.. De hát akkor lehet nem is jo ugyse..
2010. aug. 22. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!