Ubuntu Linux driver telepítés. Hogyan?
Figyelt kérdés
Ubuntu Netbook ot tettem fel a Vye S18 as UMPC-mre, de nem tudom hogy kell drivereket telepiteni... letöltöttem eredeti linuxos drivereket. ezek ugy néznek ki hogy egy-egy driver külön *.tar fájlban van. (ez valami tömörített mappa lehet.) innen honnan tovább? előre is kössz a segítséget.2010. máj. 31. 20:01
1/5 czibles válasza:
milyen drivereket akarsz telepíteni?
nagyon ritkán kell csak linuxra drivert telepíteni. (többnyire nincs is)
működik az a funkció amihez a drivert akarod felrakni?
ha igen akkor ne ragd fel.
2/5 A kérdező kommentje:
én is azt hittem hogy minden menni fog magátol, de a wifi és a videokártya driver nem mükszik...
2010. máj. 31. 20:17
3/5 anonim válasza:
Mi az amit nem ismer fel? Csak azt kell felrakni. A többi benne van a kernelben
4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom bekapcsolni a wifit, és rossz felbontásban megy a dolog.
2010. máj. 31. 20:22
5/5 czibles válasza:
most így hirtelen ezt találtam neked:
viszont ha linuxozol akkor barátkozz a google-vel, rengeteg leírás van mindenről és többségükben működnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!