SIDLER22 kérdése:
Milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
Informatikus vagyok így kicsit gáz lehet a kérdésem, de nem tudom milyen laptopot vegyek.
Valamilyen régebbi konstrukcióra gondoltam. Olyan laptopot szeretnék ami könnyen szétszedhető és összerakható. Legyen megbízható és egy 1080p-s kijelző sem ártana vagy legalább notebook felbontás (1366×768).
Teljesítményben nincsenek nagy igényeim. 8 GB RAM-nak azért örülnék ha lenne benne és legyen rendesen bővíthető.
Lenovo ThinkPad T400-as szériára gondoltam először, de kíváncsi vagyok van-e ennél újabb. Az újabb ThinkPad-ek is hasonlóak?
2021. ápr. 13. 06:29
2/2 anonim válasza:
ThinkPad +1, de igazából bármelyik gyártó üzleti szériás modellje megfelelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!