Milyen laptopot vegyek? Mik azok a paraméterek, amikre figyelni kell mindenképpen?
Nekem nincsenek nagy igényeim, de a gyereknek igen. Kompromisszumképes a helyzet mindenesetre.
Az én igényem egy sima netezős-dolgozós gép, amin az alap dolgok elmennek. Online értekezletek mellett ami fontos, hogy szövegszerkesztő kell, tehát a monitor és a billentyűzet mérete is kényelmes, normális legyen.
Tudom, hogy teljesen más (ár)kategória egy gamer gép. NEM akarok ilyet, nem szánok rá annyi pénzt, a gyerek is kicsi még ehhez, de azért mindig vannak "menő" játékok, amikből ciki kimaradni. Nos, én NEM szeretném, ha fortnite-n lógna, de azért ha nem nagy az árkülönbség, meggyőzhető vagyok, hogy rajta legyen. Amúgy leginkább a WoT érdekli, annak a gépigényét mindenképpen ki kellene elégítenie (ezen felül minecraft tableten van, és Heroes 3-t nyomja... nyomjuk... de ugye annak nincsenek különösebb igényei)
Szóval kérlek segítsetek, akár konkrét ajánlással, vagy azzal, hogy mi az, aminek minimum benne kell lennie, minimum tudnia kell.
(Asztali gép felújítása is egy jövőbeni projekt, inkább abból szeretnék "játszós" gépet csinálni)
Bármelyik 4-5000 szériás (és 3700U) AMD procis gép jó.
Intelnolgalon a G7-eseket ajánlom, vagy legyen benne egy MX### dedikált videokártya legalább. Procinak 4 magos, 1035G#, 1135G7, 10210U
Egyebek: SSD, 8-16GB RAM, FHD kijelző.
Megnézem, hogy van-e még a múltkori...
Már nincs
Újban ez a legolcsóbb ajánlható
Ez alatt használtak vannak csak. Ha olcsóbban kell, akkor mondj árkeretet!
Hogy lásd, mennyire értek hozzá, tegnap ezt nézegettem... de csak azért, mert ezüst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!