Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire bonyolult egy telefon...

Mennyire bonyolult egy telefont függetleníteni?

Figyelt kérdés
Én értek kocsit a számítástechnikához, lehetséges házilag?

2021. márc. 31. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs meg a megfelelő tapasztalat és szoftwer akkor vagy elrontod vagy ha másnak csinálod kifizeted.

Amúgy meg bűncselekmény

2021. márc. 31. 11:50
 2/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Milyen telefont akarsz függetleníteni? Ez akkor volt divat, mikor Nokia-k futkoztak ezelőtt 20 évvel. Én is párat csináltam anno egy kis program segítségével.

A mostani okostelefonokat a szolgáltatók, pl a T-mobil ingyen függetleníti vagy már úgy adják. Telenor meg a Voda is függetlenít, de az lehet nem ingyenes, azt nem tudom, max 2-4000Ft.

2021. márc. 31. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lejárt már róla a hűségidő és ezt számlával bizonyítod, mindegyik szolgáltató ingyen függetleníti, bármilyen régi a telefon.
2021. márc. 31. 12:41
 4/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%
A T-mobilnál nem kellett se számla, se hűségidő lejárta, ingyen megcsinálták az 1 éves telefonon. A nevemen sem volt a telefon.
2021. márc. 31. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha lejárt a rablánc, akkor a szolgáltató köteles ingyen megcsinálni.
2021. márc. 31. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Telenornál ingyen megcsinálják ha lejár a hűség. Számla nem kell, az IMEI alapján bent van a telefon az adatbázisukban. Viszont nekem kellett vinnem egy "idegen" sim kártyát! Azzal indítva a telefont, bejött egy ablak. Oda kellett beírni a kódot, amit adtak.

De hallottam hogy más szolgáltató simán kiküldi sms-ben...

2021. márc. 31. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A Symbian és zárt rendszerű telefonokat könnyű volt. A szolgáltatótól kapott kódot csak beírtad a telefonba a megfelelő módon és független lett.

Az Androidosoknál már bonyolultabb, mert kell hozzá egy olyan SIM kártya ami nem az övé, csak ez után tudod beírni a feloldókódot..

2021. márc. 31. 15:04
 8/8 Morzsi007 ***** válasza:
Az iphone-ok nem kapnak kódot, smst, a függetlenítéshez, nem kell másik SIm kártya sem, legalábbis a T-mobilnál.
2021. ápr. 1. 06:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!