Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van ez és mit csináljak?

Miért van ez és mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már 2-szer előfordult, hogy játszottam és egyszer csak a képernyő elment. Viszont a gép nem kapcsolt ki. Ez engem nagyon zavar, új gépet nem szeretnék venni, mivel tavaly vettem. Fogalmam sincs, hogy miért van ez, és hiába huzogatom a kábeleket, nyomkodom a gombokat, semmi. Utána kb. 20 percel müködik újra jól. Miért van ez?
2021. márc. 28. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A géped és monitor paramétereit pedig barchoba kereteben találjuk ki, ahogy az itt szokás..
2021. márc. 28. 14:36
 2/12 Dongaben ***** válasza:
82%

Elsőnek egy tipp:

Írd le, hogy milyen géped van. A pontos összetevők típusaival!

Melyik játéknál fordul ez elő?

Így kaphatsz segítséget esetleg, mert az eredeti kérdésedre senki nem tud használható választ adni.

2021. márc. 28. 14:39
 3/12 A kérdező kommentje:

Laptopom van. Asus Vivobook 17

(kívülről nem tudom a többit, most is ezt a képernyős dolgot játsza)

Most a Creativerse játéknál csinálta, de múltkor a Jurrasic World Evolution-nel is.

2021. márc. 28. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Én túlmelegedésre tippelnék, nézd a hőfokokat valami programmal.
2021. márc. 28. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
AZ nem valószínű. De mivel a kérdező képtelen értelmes infókat adni, kár is bármire tippelgetni.
2021. márc. 28. 15:01
 6/12 Dongaben ***** válasza:
37%
Valószínúleg igaza van a "ma 15:00" válaszadónak pedig. Mikor volt rendesen kitakarítva a gép, pasztázva a proci? Laptopnál, ha játékra használod, ezeket a karbantartásokat sűrűbben kell elvégezni, mint egy asztali gépnél.
2021. márc. 28. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem is tudtam, ha a gép túlmelegszik, a monitor kapcsol ki. Wow, tényleg holtig tanul az a bizonyos pap.
2021. márc. 28. 15:20
 8/12 Dongaben ***** válasza:
37%

Kedves "ma 15:20"!

Ez egy laptop, ahol túlmelegedés esetén a legnagyobb fogyasztót állítja le a BIOS, ami a kijelző. Ez gyári alapbeállítás persze, lehet más is.

2021. márc. 28. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

"a legnagyobb fogyasztót állítja le a BIOS, ami a kijelző"

LOL.

2021. márc. 28. 15:36
 10/12 Dongaben ***** válasza:

"ma 15:36"!

Örülök, hogy feldobtam a napod! :) Szerinted komolyan írtam...?

2021. márc. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!