Google, DuckDuckGo, Microsoft Edge, Yahoo, Opera. Mi a különbség? És melyik a leggyorsabb?
#11: Ennek ellenére állítottál dolgokat, amiket bizonyítékokkal alátámasztva cáfolni tudtam.
Azt állítottad, hogy a DuckDuckGo a Cloudflare SSL-titkosításán alapszik.
Ennek ellenére:
1. a DuckDuckGo nem SSL - ami már elavult - hanem TLS titkosítást használ
2. sem az SSL-t, sem a TLS-t nem a Cloudflare találta ki, hanem a Netscape, illetve a Mozilla szabványosította
3. ráadásul egyik elterjedt, nyílt forrású SSL/TLS-implementáció mögött sem a Cloudflare áll:
* [link]
* [link]
"Ha azt írtam volna nem pakol cookiet, arra azt írtad volna pakol. "
Nem erről van szó.
Állítottad, hogy "lepakol a gépre cookiekat, mint pl. ac.duckduckgo.com"
Én erre bebizonyítottam, hogy ámbár "lepakol" cookie-kat - mint oly sok oldal - de annak semmi köze az általad említett ac.duckduckgo.com-hoz illetőleg azok nem nyomkövető sütik, csak szimplán beállításokat tárolnak.
Erről itt:
is írnak.
"és nem értesz hozzá"
"köztudott, hogy a Duckduckgo a Cloudflare-re épül"
"felesleges informatikussal vitatkoznod a Duckduckgo és Cloudflare hátteréről"
#13: Már késő.
Állítottál két téves dolgot (egyrészt hogy a DuckDuckGo nyomkövető sütiket - "mint pl. az ac.duckduckgo.com" - "lepakol" a gépedre, másrészt hogy az oldal a "a csaló Cloudflare közbeékelődéses támadásokról elhíresült ssl titkosításán alapszik"), melyeket nem támasztottál alá - ezt én forrásokkal alátámasztva cáfoltam.
Erre a helyett, hogy azt mondanád, hogy "oké, de én ezen meg ezen a szakmai oldalon olvastam, hogy ez - mármint a sütik és az SSL témaköre - nem így van; meg ha egy adott metodika mentén keresed fel az oldalt és figyeled az oldal által létrehozott forgalomban vagy az oldalon tárolt sütikben az alábbi értékeket", akkor az talán további vizsgálódásra adhatna okot. De e helyett nekiállsz személyeskedni, saját tekintélyedre, meg a közvélekedésre hivatkozni - amik érvelési hibák - így az egész vitát aláásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!