Mi lehet a gond az egy hetes notebookommal?
Sziasztok!
Egy hete vettem át az új notebookomat (Asus Zenbook 14 UX425JA). Eddig minden hibátlanul működött, azonban tegnap a gépet elalvása után nem tudtam felkelteni. Akksi maxra feltöltve, a gép bekapcsolva.
Miután a bekapcsoló gomb hosszas lenyomásával sikerült kikapcsolnom a gépet, újraindítottam. A bekapcsolást követően BitLocker helyreállítási kulcsot kért tőlem, miután beírtam egyből el kezdte frissíteni a BIOSt. A folyamat végeztével ismét minden hibátlanul működött.
Reggel a bekapcsolásnál szintén nem volt probléma, azonban elalvás után ismét nem reagált semmire, csak a bekapcsoló gomb hosszas lenyomására. Ekkor bekapcsolás után a Microsoft fiókomhoz tartozó emailcímemet kérte hitelesíteni, majd megváltoztattatta velem a jelszavam.
A 3. elalvást követően (kitalálhatjátok..) ismét nem reagált, de ekkor az újraindítás után nem kért semmit, csak simán bekapcsolt.
Mi lehet a hiba? Szoftveres vagy hardveres?
Nem hiszem, hogy ez egy egy hetes gépnél normális.
Előre köszi a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!