Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows Update error, mit...

Windows Update error, mit kellene már tennem?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom felkötöm magam, 3 órája nézegetek mindenféle Youtube videót meg weboldalt, hogy találjak egy fixet a problémára, DE SEMMI NEM MŰKÖDIK.

2021-03 összessítő frissítés (KB5000808) error 0x800f0988

Pirossal ki is írja az update felett hogy: Your device is missing important security and quality fixes.

Egy játék anticheatje nem indult ma el valami windows update error végett, akkor láttam meg hogy valami gebasz van.

Valaki tapasztalt már hasonlót? Hogy lehet ezt megoldani?

2021. márc. 26. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
windows 10?
2021. márc. 26. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha újratelepíted, még az is egyszerűbb mint hibák után kutatni laikusként.
2021. márc. 26. 18:35
 3/12 A kérdező kommentje:
windows 10 igen sajnos
2021. márc. 26. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Az SHA2-őt hiányolja az anti-cheat?

Amúgy milyen "főverzió"? Az ilyesmi: Version 1607; Version 1903; Version 21H1 stb.

2021. márc. 26. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
cmd (rendszergazdaként) másold be > dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup > enter > várd meg a parancs végigfutását > indítsd újra a gépet > próbáld újra telepíteni a frissítést
2021. márc. 26. 18:59
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 megtettem és most mikor rányomnék hogy checking for updates 15 perce csak keresi és semmi nem történik. Pontosan ezt érzem már órák óta, megcsinálok valamit ami elvileg működik, erre valami más b@szódik el. Egyszűrűen fel nem tudom fogni, mi a kínja ennek a szerencsétlen Windowsnak. Mintha még senkinek nem lett volna ilyen gondja, kipróbáltam 100 féle metódust ami elvileg működik, semmi, lóf@sz. Órák óta ezzel szenvedek és kettéfejelem a monitort komolyan...
2021. márc. 26. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor amit még megpróbálhatsz (ha még nem tetted):

1.

cmd (rendszergazdaként) >

net stop wuauserv > enter

net stop cryptSvc > enter

net stop bits > enter

net stop msiserver > enter

ren C:WindowsSoftwareDistribution SoftwareDistribution.old > enter

ren C:WindowsSystem32catroot2 Catroot2.old > enter

net start wuauserv > enter

net start cryptSvc > enter

net start bits > enter

net start msiserver > enter

próbáld újra telepíteni a frissítést.

2.

start > gépház > frissítés és biztonság > hibaelhárítást választod (baloldalon) > windows update-re katt > hibaelhárító futtatása

2021. márc. 26. 19:36
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi hetes a fáradtságod de ezeket is próbáltam, a troubleshooter talált egy hibát, utána megpróbáltam megint, de semmi. I guess akkor újra kell raknom ezt a fost. Azért komoly frissítések ezek, mit ne mondjak.
2021. márc. 26. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Még egy utolsó tipp: ha több nyelv van beállítva, távolítsd el őket, csak az alapértelmezett maradjon, restart és frissítés.
2021. márc. 26. 19:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Felcsillant a szemem egy pillanatra, mert restartnal kiirta hogy frissitesek elokeszitese de gyanusan gyorsan 100%-on lett es ismet ott vagyok, hogy sehol.
2021. márc. 26. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!