Windows update közben kék halált kapott a windows mi a teendő ?
Figyelt kérdés
Többször kapott kék halált a windowsom irql not less or equal errorral ezt megpróbáltam kijavítani de 5x sem sikerült szóval inkább elkezdtem updatelni a windowst hátha a régebbi verziója a baj de update közben kék halált kapott kmode exception not handled errorral ez után újra indult és elkezdte törölni a frissítés "maradékát" ezt megint egy kék halál követte és ezt csinálja 20 perce és ezt a folyamatot nem tudom hogy állítsam le és ez is itt a kérdésem hogy még is hogy kéne ezt leállítanom.Bárhol néztem hogy kéne ezt megoldanom mindenhol az írták hogy nyissam meg a control panelt vagy parancssort de neked el se indul a windows így semmilyen alkalmazáshoz nincs hozzáférésem.2020. aug. 22. 04:30
1/4 anonim válasza:
Telepítsd újra az egészet. Ha megint előjön az szívás, akkor valószínűleg a hdd hibás.
2/4 anonim válasza:
Az IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL nálm ramhiba volt.
Memtest86 usb-re és tesztelheted. Ha dobálja a piros sorokat, akkor modulcsere.
3/4 anonim válasza:
Hardware hibara tippelek en is, nem feltetlenul RAM, de kb. barmi lehet. Adott esetben eleg lehet szetszedni es kipucolva osszerakni a gepet, hogy legalabb a portol ne legyenek erintkezesi hibak, ha ez se segit, akkor sajnos jon az egyesevel cserelgetes.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez biztos HDD hiba mert most vettem új gépet és ezen a gépen is irql not less or equal a hiba és a régi HDDm van benne azon kívül minden új szóval akkor új HDDt kell vennem és köszönöm a válaszokat
2020. aug. 24. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!