Az baj ha frissítés közben kikapcsoltam a gépemet? (windows update, valami sima frissites, win 10)
Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 21:54
1/2 Lajos54 válasza:
Windows 10-nél nem tudom, hogy van-e változás, a korábbiak nem nagyon szerették.
Szerencsétlen esetben komolyabb probléma is előfordulhatott. Ugyanakkor egyes esetekben meg nem okozott semmi bajt.
Jól belegondolva, kellene, hogy legyen valami védelem ilyen esetekre, hiszen lehet akár egy áramszünet is...
2/2 anonim válasza:
Amikor még windows-t használtam (2000-xp-7-8.1) akkor előfordult velem is, hogy valami miatt megszakadt a frissítés (pl áramszünet). Az esetek egy részénél nem okoz gondot, de ha olyan frissítés települne ami komoly módosítást végez akkor előfordulhat az is hogy beragad ilyenkor. Win7-nél nekem úgy fagyott be egyszer, hogy utána már nem tudtam több frissítést telepíteni csak az után, hogy újratelepítettem az egész gépet. (Pedig sok mindennel próbálkoztam.) Szóval nem ajánlom, hogy kikapcsold közben. A figyelmeztetés nem véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!