Na ti már töröltétek magatokat Facebookról Hundub miatt?
Figyelt kérdés
Na ki törölte magát és ki nem?2021. márc. 22. 07:56
A kérdező szavazást indított:
Én csak Hundubot használok
Én mind a kettőt használom
Én csak Facebookot használok
36 szavazat
4/17 anonim válasza:
A fészbukrú nem tudod törölni magad. Max nem látszódik a profilok csak zuckerberg bácsi és a CIA számára.
5/17 anonim válasza:
Nem szeretem a facebookot, részben a cenzúra miatt (bár engem sosem cenzúrázott) részben pedig, mert már tényleg mindent "elural" de ha hundub és facebook között kéne választani akkor mindenképpen facebook
6/17 anonim válasza:
Megvárom míg lesz HUNBOOK ,vagy FACEDUB..
A facedub az jobban tetszene,mert szeretem a Dubsteppet..
7/17 anonim válasza:
Igen töröltem, ott könyebb csajozni
Lörö voltam sziasztok!
8/17 anonim válasza:
Én az egész internetről töröltem már magam, igazából itt sem vagyok, ez is csak az alteregóm. Na jó ez nem teljesen igaz, mert gophert azért még használok, betárcsázós Matávos ingyenettel.
9/17 anonim válasza:
Én egyiket se használom már. Minden közösségi oldalon megszüntettem a tevékenységem. Kíváncsi vagyok milyen nélküle.
Persze majd idővel lehet visszatérek a facebookra. De lehet soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!