Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a használt...

Mit gondoltok a használt laptop vásárlásról?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot ami újonan 350000ft és hasonló specifikációval rendelkező laptopokat lehet 250000ft-ért venni. Mit gondoltok?

2021. márc. 19. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy nem használt laptop-om volt eddig, 2005-ben. Az összes többit használtan vettem. Nem tudom ez válasz-e a kérdésedre.
2021. márc. 19. 21:00
 2/6 anonim válasza:
100%
Bar sosem vettem meg hasznaltan, ha kiprobalhatnam nem gondolom, hogy felnek tole.
2021. márc. 19. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 250-ért drága az ami újonnan 350. Az én tapasztalatom az, hogy kb féláron is lehet kapni ugyanolyan specifikációval rendelkezőt.

Egyébként sztem semmi gond vele, csak legyen még garis legalább 1 évig. Én is ilyeneket szoktam venni.

2021. márc. 19. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően ugyanúgy tönkre mehet egy új, mint egy használt. Ha használt notebook akkor mindenképpen üzleti szériás gép. (Legalábbis én nem vennék meg olyan notebookot használtan ami ilyen otthoni kategória.) De például egy DELL Latitude vagy egy Lenovo Thinkpad-et simán. Igazából nekem van egy E7240-em amit használtan vettem és gyakorlatilag olyan, mint az új.
2021. márc. 19. 22:37
 5/6 Fsms ***** válasza:

Okosat mondani nehéz, volt Apple gépünk 9 évesen tökéletes volt, thosiba 2 évesen hdd csere, hp elitebook 6 hónaposan hdd csere, Dell gép tökéletes 3 évesen, Asus tökéletes.

Ehhez okosat mondani nehéz , ki tudsz fogni jó gépet, de rá is faraghatsz. Esetleg próbálj meg még garanciális gépet venni, az ad biztonságot egy ideig.

2021. márc. 19. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
uzleti laptopot vettem kb 3 evvel ezelott gyari felujitott un refurbished 2 ev garanciaval az eredeti ar feleert
2021. márc. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!