Szeretnék véleményt kérni használt autó vásárlásról. Autót szeretnék venni eddig nem a sajátomat használtam de most már szeretnék egy saját autót. Benzin vagy dízel? A keretem olyan 500. 000 Ft + átiratás. Köszönöm az összes választ!
"ha már saját autót akarok venni akkor nem csak azért akarok, hogy eljussak A-ból B-be, hanem a sajátomnak is érezzem."
Senki nem tudja rajtad kívül, hogy mitől is érzed sajátodnak az autódat, sőt semmit nem árultál el a szempontjaidból sem, csak feltetted az örök sláger kérdést (benzin, vagy dízel?), megspékelve a másik slágerrel (ne legyen Suzuki, és ne legyen Opel).
Valami reális elképzelés nem ártana.
Az általad leirt feltételek mellett, valami japan szivobenzint ajanlanék. 500 korul vannak jo kis 1.4 -1.6 corollák 2001 től, akkor regebbi 6.gen civicek, nissan almera, mazda 323/323f, ha nagyobbat akarsz, akkor p10 p11 primerák, regebbi accordok, mazda 626 ...stb
Ezek mind nagyon megbizható autók
Bar civiceknél vigyázni kell ,tobbseguk alt fiatal racerek kezéből kerul ki manapság sajnos :/
Akkor vedd azt ami tetszik.
Viszont szerintem ennyi pénzből nem érdemes eltérni a nagy átlagtól. Opelhez, Suzukihoz, VW-hez, van minden, olcsón. Ha veszel például valami ritka, japán, öreg autót, ahhoz nem biztos hogy találsz alkatrészt. Ha pedig találsz, nem lesz olcsó.
Jó, nem az öreg Corollákra, meg Camrykra gondoltam.
Tegyük fel, hogy vesz egy Subaru XT-t, mert az olyan egyedi, meg amúgy is van egy pont a HAHU-n 450-ért, akkor ahhoz kihívás lesz vadászni bármit is. Az Unix konkrétan nem ismeri, a Bárdinak benne van a rendszerében, de gyakorlatilag alig van hozzá bármijük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!