Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mire jó a mellőzés opció Steamen?

Mire jó a mellőzés opció Steamen?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez egy hülye kérdés, de nem tudom mire való a mellőzés. Azt gondolnám hogy arra van hogy ha meg akarunk venni egy több játékból álló csomagot akkor amelyiket nem szeretnénk megvenni azt mellőzhetjük. Csak azért nem vagyok ebben biztos mert amikor mellőztem egy játekot a többi közül, akkor az ár nem ment lejjebb. Szóval mire való? A válaszokat előre is köszönöm!

2021. márc. 18. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha az áruházi gombra gondolsz, akkor nem fogja listázni az ajánlások között a felfedezési listában:

[link]

A csomag tartalma fix, kivenni belőle elemet nem lehet. Ha egy játék már megvan a fiókodban belőle, nem fogja kétszer hozzáadni és új (felesleges, másnak átruházható) példányt nem kapsz a raktáradba belőle.

2021. márc. 18. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mire való a mellőzés?
2021. márc. 18. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatom leírni más szavakkal, de az értelme ugyanaz marad, ami az első válaszban: arra való az ignorálás, hogy ne dobja fel ajánlatként a játékot a felfedezési listában a rendszer. Emellett valószínűleg a keresési találatokból is kiveszi, így ha például nem szeretnél mindenféle hentai szexjátékkal szembekerülni, ezzel a gombbal is szabályozhatod.

Nincs köze a játék árához.

2021. márc. 18. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Oh értem. Köszi a választ! :)
2021. márc. 18. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!