Hogyan lenne érdemes elkezdeni...?
Szeretnék megtanulni felhasználói szinten számítógépet kezelni.Tudom,furcsa ez a mai világban,de az én korosztályomban ez még nem volt része az oktatásnak.A munkámhoz sosem kellett.
Word és Excel lenne fontos.
Igazából azt nem tudom könyvet vegyek vagy youtube videókat nézzek.
Esetleg valaki ajánlana bármit ezzel kapcsolatban?
Nem tudok eljárni képzésre és nem is szeretnék ezzel senkit terhelni,hogy tanítgasson.
Egyáltalán érdemes ezzel itthon, egyedül foglalkozni úgy,hogy teljesen a nulláról kezdeném?
Időm van rá,azzal nem lesz gond.
Ha csak alapszinten szeretnéd használni, akkor szerintem olvasd el a Microsoft súgócikkeit azokban a témákban, amiket szeretnél megtanulni. ( [link]
Érthetően, képekkel, pontba szedve le van írva minden, ha pedig kérdésed van az Office fórumokon is kereshetsz a témában vagy kérdezhetsz a többi felhasználótól. Ehhez még nézhetsz pluszban YouTube videókat is, hogy vizuálisan is lásd miről van szó.
Szerintem nem érdemes könyvbe ruháznod emiatt. Időt mindenképp szánj rá bőven. Plusz nyilván gyakorlat hozza a tapasztalatot és a rutint, mint minden másnál, szóval, amiket egy nap megtanulsz, azokat gyakorold is.
Nyugi, egyáltalán nem furcsa, hogy most vágnál bele. Ismerek olyat, aki 23 éves és nincs Facebookja. :)
Youtube mindenképp!
Nagyon jó anyagok vannak magyar nyelven is.
Bár én nem nulláról indultam, de szakdolgozat készítéshez nagyon jó anyag készült pl, főleg a tartalomjegyzék készítéséhez, amihez a címsorok használata szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!