Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltört a memokartya nem...

Eltört a memokartya nem müködik pont tőbe, javithato?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 00:19
 1/9 A kérdező kommentje:

Kep lejjebb. Telot szetszedtem azt hittem ha kartya bentmarad nem lesz gind. Kesőbb lattam beletört hiaba ragasztottam meg nem működik. 64 gb os. Ötlet?

[link]

2021. márc. 14. 00:21
 2/9 Alex57 válasza:
100%
Ez sajna menthetetlen :(
2021. márc. 14. 00:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megszakadtak benne az áramköri részek, kb. a csatlakozó csíkoknál. Ki lehet dobni.
2021. márc. 14. 02:46
 4/9 KmsRys ***** válasza:
100%
Nem, sajnos ezt nem lehet megjavítani.
2021. márc. 14. 06:45
 5/9 P.O.C. ***** válasza:
Nem lehet, de ezt hogy a fenébe hoztad össze? Kalapáccsal verted a foglalatba? :D
2021. márc. 14. 06:59
 6/9 A kérdező kommentje:
5/5 Hangszoro tisztitas miatt szedtem szet. Kartyat benne hagytam. Nem gondoltam, hogy külön felületen van. Talan az aramköröket lekaparni es egyesevel forrasztani az aramkörökkel.?
2021. márc. 14. 12:03
 7/9 KmsRys ***** válasza:
Azt sajnos nem lehet házilag forrasztani, nagyon apró szálakról beszélünk. Szerintem ezt lehetetlen megjavítani, nemhogy házilag, de még szerintem olyan cég sincs, akik meg tudják csinálni. Lehet még a Kürt Kft-nek is feladná a leckét, bár ők is maximum adatmentést tudnak csinálni (ha tudnak egyáltalán ilyen helyzetben), de megjavítani nem, és értelme se lenne nagyon.
2021. márc. 14. 15:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez a tanulopenz
2021. márc. 14. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Kidobni nem lehet. Veszélyes hulladékként lehet leadni.
2021. márc. 14. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!