Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem megy fel a snap...

Miert nem megy fel a snap pontjai?

Figyelt kérdés
Szoval ugye allitolag,ha snapen kuldesz streaket,akkor kapsz snap pontokat. De viszont ismerosom kuldott eleg gyakran nekem streaket,es neki nem ment feljebb. Egyebkent csak olyan streakeket kuldott amibe picit latszik az arca,vagy ha pl ebbe a kisvarosba jart ahol en is lakok (kb 6 km-re lakunk egymastol,meg lehet annyi sem) akkor azt kuldte el. Nem vagyok nagy snapes szoval megkoszonnem a valaszokat😅

2021. jan. 10. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szar a snap... megy fel neki, de te nem látod.. csak a sajátod látod változni.. ő is csak a sajátját. Gondolom majd fixelik a bugot.
2021. jan. 10. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehetseges,bar a baratnomet pl latom,o is kuldi a snapeket. De lehet csak a snapchattel van a baj😄
2021. jan. 11. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Hmm érdekes, mert nekem nem valtozik senkinel:/
2021. jan. 11. 01:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Nalam meg kiadja ha pl baratnome valtozik,de ugylatszik hogy a snappel van baj akkor:/
2021. jan. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!