Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell a GeoGuessr nevű...

Hogyan kell a GeoGuessr nevű játékot játszani?

Figyelt kérdés
Hogyan kell? Mi a cél? Hogyan kapunk benne pontot? Egy ismerősöm ajánlotta nekem, regisztráltam már, kétszer is játszottam, de egyikben sem kaptam pontot, és nem is értettem meg, hogy hogyan kell játszani, vagy, hogy mi benne a cél.

#játék #pont #cél #Geoguessr
2020. szept. 24. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kapsz egy utcaképet, és neked ki kell találnod hogy hol található, ehhez szabadon továbbmozoghatsz a lefényképezett útvonalakon, míg valamilyen ismertetőjegyet nem találsz. A tipp beküldéséhez a térképen kell kattintani hogy lerakd a jelölődet. Minél közelebbi pontosságú a találatod, annál több pontot kapsz.

(évekkel ezelőtt játszottam mikor még publikus volt regisztráció nélkül, de nem valószínű hogy ilyen alapszabályokat módosítottak volna benne).

2020. szept. 24. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már valamivel értelmesebb lett számomra a játék.:D
2020. szept. 24. 17:23
 3/3 anonim válasza:
Vajon mi lenne a cél? Hogy eltaláld hogy hol vagy.
nov. 23. 00:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!