Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Macos big sure torrent illetve...

Macos big sure torrent illetve alkalmazások hogy futnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 2012 macbook prom amin macos mojave fut.

Elvileg az appstore ba azt írja támogatja a big sure verziót.

Az lenne a kérdésem hogy ez a utorrent web ugyan úgy seedel vagy csak letőlt?

Illetve mivel hobbi szinten videózok és zenélek ezért le tudom e húzni pl az fl studiot meg a final cut pro-t hogy fusson rajta? Nyílván torrentes tört programok... tudom tudom vegyem meg de sajna nekem nincsen felesleges 100.000 em...

Tapasztalatokat és véleményeket kérnék hogy megéri-e frissítenem?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. márc. 13. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, semmiben sem másabb ilyen szempontból, mint a mojave, csak annyi, hogy a 32 bites programok már nem indulnak el rajta.
2021. márc. 14. 06:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Ez tapasztalat? Szintén torrentezel és használsz tört programokat és gond nélkül futnak? Mert én még anno frissítettem catalinára és ott pl már nem engedte felhuzni a finalcut pro-t sem.
2021. márc. 14. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
qbittorrentet használok, az simán megy, mellette a Photoshop ami tört nálam big sur-ön. Finalcut nincs fent, de catalinan fixen használtam.
2021. márc. 14. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Délután megnézem neked, fel tudom-e rakni a finelcutot.
2021. márc. 14. 09:17
 5/6 anonim ***** válasza:
De amúgy ncore-on is, legelső találat finalcutra, írja, hogy tesztelve big sur-ön.
2021. márc. 14. 09:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen azt én is megtaláltam ncore-on :) akkor ez a qbittorent lessz mert más is ezt ajánlotta. Köszi a válaszodat :)
2021. márc. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!