Torrentezés közben használhatatlan a gépem. Miért csinálja ezt a "System alkalmazás"?
Sziasztok!
Nemrég újratelepítettem a gépem. Újra telepítés után töltöttem le játékokat, stb. Akkor tökéletesen működött.
Az utóbbi időben bármit le szeretnék tölteni torrentről, a letöltési sebességem minden korlátozás nélkül a felére csökkent, miközben speedtestben nem gyengült az internetem, de ahogy nő a letöltési sebesség (0-5 mb/s -ig normális, 7mb/s -nél már használhatatlan a gépem), úgy megy fel a CPU használat. Az a legfurább, hogy nem a torrent alkalmazás használja a CPU-t, hanem a "System". Képet mellékelek, remélem azon érthetőbb a problémám. uTorrentel is próbálkoztam már, most meg a BitTorrentet használom, de mindkettőnél ugyan ez a probléma lép fel.
Esetleg nincs letöltve valami driver? Vagy el van állítva valami?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket,
Zsolt
processzor hőfokott nézz elsőnek, lehet túl melegszik, de lehet valami vírust összeszedtél és leterheli a gépet.
Eszközkezelőben ellenőrizheted a drivereket.
Milyen procid van?
Esetleg próbáld ki qbittorent-tel vagy deluge-dzsal.
Hali! Köszi a gyors válaszokat, a procim I5 7400 és torrent közben olyan 35-40-45°C-on megy.
A drivereket múltkor egy programmal (driver-booster), amit egy haver ajánlott, minden drivert felraktam, amit kért. Ha minden igaz azzal tán nincs baj.
Vírust kétlem, mert semmi nem történt a géppel, nem lassult ezen kívül, nem csinál semmi olyat, ami fura lenne, szóval nincs észrevehető változás. Torrenten kívül normális a CPU. A System jelenleg 3%-ot használ, mivel nem torrentezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!