Van valami telefonra is letölthető torrentező alkalmazás?
Figyelt kérdés
Hasónlót keresnék mint az nCore, csak telefonra, és elég csak ha filmet tudok letölteni, előre is köszönöm2018. márc. 13. 17:53
1/3 anonim válasza:
1. Az nCore az egy tracker és nem torrent kliens
2. Mi a halál nedves pélójának akarsz telefonon torrentezni? Se tárhely nincs rá elég, se normálisan seedelni nem tudnád (leszívná az akksit vagy nem menne készenléti módban). Totál értelmetlen az egész.
2/3 anonim válasza:
2# munkahelyemen unalmamban filmet akartam nezni. Letoltottem az utorrentet es ncorerol letolottem filmet. Azert neha jol jon :)
3/3 anonim válasza:
Hely van vagy lesz + memória kártya.
Az nCore-ról letöltött fájlt megtudod nyitni telefonon ezek alkalmazások valamelyikével:
A másik amit a 2. kérdező is mondott, hogy bár letöltöd vissza is kell seedelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!