Van olyan gamer szék, ami nem bőr, de nem irodai szék?
50.000-es árkategóriában keresgélnék, olyan széket, ami kényelmes akár több óra ülés után is, és elég masszív.
Sajnos a bőr széket kaparja a macskám:(
Nem fagyoskodik. Arra van kitalálva, hogy a szabad levegőn éljen télen nyáron.
Egyébként szerintem te nem szereted az állatokat. A legtöbb nagy állatvédő olyan ember, akinél egész nap ott rohad bent a panelban a kutya-macska, amit naponta kétszer levisz fél órára megszaratni. Ez nem állatnak való élet. Plusz a szomszédokat is zavarja, hogy ugat virnyog meg vonyít, mert ott van hagyva egyedül.
A "kényelmes" faktor a te preferenciáidtól függ, én elég nagydarab vagyok, de képtelen lennék egy süppedős széken ücsörögni órákig.
A "tartós" faktort pedig el lehet felejteni, mert még a 100 ezres kategóriában is a gázrugó, hintamechanika, kerekek pár hónap alatt tönkremennek. Egyik sem tartozik bele a garanciába.
A macskának van alternatívája a kaparászásra? Kaparózó cölöp, lábtörlő, stb? Sokszor azért kaparják a bútorokat, mert nincs más. Nekik ez testedzés, területjelölés és szociális cselekvés egyben, nem lehet róla leszoktatni őket.
Ha téged nem zavar a szaga, rakj a széked közelébe citrusolajat tartalmazó légfrissítőt, a macskák ki nem állhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!