Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan gamer szék, ami nem...

Van olyan gamer szék, ami nem bőr, de nem irodai szék?

Figyelt kérdés

50.000-es árkategóriában keresgélnék, olyan széket, ami kényelmes akár több óra ülés után is, és elég masszív.

Sajnos a bőr széket kaparja a macskám:(

2021. márc. 8. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
A nem bőr széket is kaparni fogja.
2021. márc. 8. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Minden széket kapar a macska. Egyszerűen szoktasd le róla.
2021. márc. 8. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Én inkább azt javasolnám, ajtót vegyél a szobára. Állatnak amúgy sem a házban a helye.
2021. márc. 8. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Az én macskám is a házban van, mert így cukibb és nem akarom, hogy kint fagyoskodjon. Csak kiskorában rágcsált el pár kábelt, mostanában egyáltalán nem csinál semmi rosszat. Gondolom te, az utolsó válaszoló nem nagyon szereted az állatokat.
2021. márc. 8. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Nem fagyoskodik. Arra van kitalálva, hogy a szabad levegőn éljen télen nyáron.

Egyébként szerintem te nem szereted az állatokat. A legtöbb nagy állatvédő olyan ember, akinél egész nap ott rohad bent a panelban a kutya-macska, amit naponta kétszer levisz fél órára megszaratni. Ez nem állatnak való élet. Plusz a szomszédokat is zavarja, hogy ugat virnyog meg vonyít, mert ott van hagyva egyedül.

2021. márc. 8. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Kertes házban élünk, a macska akkor megy ki és be, amikor akar. De ha bent a meleg, biztonságos helyen akar aludni, akkor miért ne engedjem meg neki?
2021. márc. 8. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A "kényelmes" faktor a te preferenciáidtól függ, én elég nagydarab vagyok, de képtelen lennék egy süppedős széken ücsörögni órákig.

A "tartós" faktort pedig el lehet felejteni, mert még a 100 ezres kategóriában is a gázrugó, hintamechanika, kerekek pár hónap alatt tönkremennek. Egyik sem tartozik bele a garanciába.

A macskának van alternatívája a kaparászásra? Kaparózó cölöp, lábtörlő, stb? Sokszor azért kaparják a bútorokat, mert nincs más. Nekik ez testedzés, területjelölés és szociális cselekvés egyben, nem lehet róla leszoktatni őket.

Ha téged nem zavar a szaga, rakj a széked közelébe citrusolajat tartalmazó légfrissítőt, a macskák ki nem állhatják.

2021. márc. 9. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!