Melyik széket vennétek(gamer vs irodai)?
1, [link]
2, [link]
2. kérdésem:
188cm vagyok,mekkora széket kell vennem(magasságra) ha azt akarom,hogy a fejemet támassza?
én 12 órázom nekünk a céges szék hasonló mint amilyen az irodai szék.A homeoffice miatt most otthonról dolgozok és otthon nekem a gamer-székem van.
Igazán kényelmes 12 óra üléshez egyik se én gamer-székhez vettem egy memória szivacsot és az van a hátamnál. Szerintem gamer-szék kényelmesebb de háttámlája ott sincs nagyon kipárnázva így egy pár óra után már érzem a szék fémvázát a hátamba. Arra figyelj hogy széknek legyen hátra döntési lehetősége is ne csak hintázós mert az több óra után zavaró .Az én ajánlatom ha naponta több órát ülsz akkor gamer-szék hátradöntési funkcióval mindent lehessen beállítani plusz memória szivacs ami nem olcsó .Az irodait csak akkor vegyél ha esztétikája jobban bejön és nem ülsz benne huzamos időben sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!